Over: ikzoekeenpatiënt.nl

WORD LID

Bij het Lidmaatschap:

  • Bijniermagazine
  • Welkomstpakket
  • Forum
  • Lotgenoten contact dagen
  • Medisch congres

Voor maar € 37,50 per jaar

Publicatiedatum: februari 2024

Zet ikzoekeenpatiënt.nl in voor waardevolle inzichten
Patiënten écht betrekken bij de zorg. Alleen op deze manier kun je zorg bieden die aansluit op de wensen en behoeften van de patiënt. En dat is nu eenvoudiger dan ooit. Ikzoekeenpatient.nl bestaat uit een netwerk van ruim 200 patiëntenorganisaties en 20.000 patiënten, ex-patiënten, naasten en mantelzorgers die allemaal klaarstaan om hun mening te geven en ervaringen met je te delen.

Projecten die vragen om patiëntervaringen

Wil je weten specifieke patiënten tegenaan lopen en behoefte aan hebben? Hoe het is om te leven met een bepaalde aandoening? Wil je je plannen voorleggen aan de mensen om wie het uiteindelijk draait? Heb je input of inspiratie nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe behandeling of beleid? Schakel dan ikzoekeenpatiënt.nl in.

Patiënten inzetten op verschillende manieren
Via ikzoekeenpatiënt.nl betrek je patiënten op de manier die past bij jouw vraagstuk of wetenschappelijk onderzoek. Zet bijvoorbeeld interviews in om één op één dieper op een onderwerp in te gaan of gebruik een focusgroep om met meerdere patiënten tegelijk in gesprek te gaan. Je kunt ook via een vragenlijst gemakkelijk en gestandaardiseerd informatie ophalen of een groep mensen met specifieke kenmerken herhaaldelijk iets voorleggen. Kortom, genoeg mogelijkheden om inzichten op te halen die je kunt inzetten om de zorg beter te maken.

Bron: Patiënten Federatie Nederland