Winkel

In deze webwinkel kunnen leden als niet-leden artikelen bestellen.
Als u uw artikelen heeft uitgezocht en in de winkelwagen heeft geplaatst dient u uw adresgegevens in te vullen. Leden kunnen alleen maar een eventuele korting krijgen als ze ingelogd zijn.

Bij het aangaan van een lidmaatschap van de Bijniervereniging NVACP dient u de gegevens van het nieuwe lid in te vullen. Als nieuw lid ontvangt u een gratis welkomstpakket, dit pakket verschilt per ziektebeeld. Doe dus nog geen bestellingen in de webwinkel! Heeft u met spoed artikelen nodig neem dan contact op met het documentatiecentrum.

Heeft u vragen neem gerust contact op met het documentatiecentrum van de Bijniervereniging NVACP.

Als u uw bestelling gedaan heeft kunt u de factuur betalen en worden de artikelen zo spoedig mogelijk aan u opgestuurd.

De artikelen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.De Bijniervereniging is niet BTW plichtig.

Bestellen vanuit het buitenland?

Ordering from abroad?
Bestellung aus dem Ausland?
Commander à l’étranger?
Bestellen vanuit het buitenland