Feedback comments

Los nummer ontvangen

Bijnier magazine

De Bijnier is het verenigingsblad van de Bijniervereniging NVACP met informatie over de verschillende bijnieraandoeningen. Daarnaast informeren wij u over belangrijke wijzigingen in de zorg, wetgeving en (arbeids)verzekeringen. Regelmatig worden er ervaringsverhalen van leden gepubliceerd. Het Bijnier-magazine verschijnt 4 keer per jaar. De vier voorgaande Bijnier magazines zijn online te lezen voor leden.

De laatst verschenen Bijnier

Bijnier Trouwen,  fietsen, DSD en cortisol (Bijnier51)

Ontvang het Bijnier magazine

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de zorg voor mensen met een bijnieraandoening?

Verschijning in 2018:

December 2018

Kennismaken?

Als u een los nummer van de Bijnier (extra) wilt ontvangen dan kunt u deze in de winkel bestellen. Het magazine kost €8,95 per stuk inclusief verzendkosten

Ervaringsverhaal

Ervaringsverhalen helpen patiënten om een beter beeld te krijgen hoe anderen met een bijnieraandoening hun leven vormgeven.

Nieuwe ervaringsverhalen zijn altijd welkom!

"Als ik even iets mag zeggen ..."

Het kan altijd beter. Ook het Bijnier magazine kan altijd beter. Laat ons weten wat u graag anders wilt zien.

De redactie van de Bijnier bestaat uit:

• Muriël Marks – de Korver
  • Pauline van Zutphen – Buitelaar
  • Helma Haggenburg
  • Wendy van den Broek – de Bruijn
redactie@nvacp.nl

De vier voorgaande uitgaven van het Bijnier-magazine

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?