Jaar agenda

NovRegiobijeenkomst November

December

10Dec10:3013:00Bijzondere Algemene Leden VergaderingAlleen toegankelijk voor leden van de Bijniervereniging NVACP, na aanmelding. Alle leden ontvangen uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de ALV een schriftelijke uitnodiging tot deelname en registratie.

10Dec13:0016:30Vrijwilligersmiddag 2022Gezellige afsluiting van 2022 voor alle vrijwilligers

10Dec13:0017:00Uitnodiging voor een ontmoetingsdag RoosendaalWe organiseren we een dag voor en door verschillende verenigingen: , DSD Nederland, MRKH vrouwen, Nederlandse Klinefelter Vereniging, Bijniervereniging NVACP en Turner Contact Nederland.* Met plezier nodigen wij je uit voor deze bijzondere dag vol bijzondere ontmoetingen.

Januari

Februari

Maart

Mei

Augustus

Bijnier APP

De bijnier app is een geschikt hulpmiddel voor co-management. U kunt uw medische gegevens vastleggen en aangeven dat u afhaneklijk bent van bepaalde medicatie.