Medisch Advies College

Werkgroepen

Vrijwilligers maken de vereniging

De Bijniervereniging NVACP realiseert doelen, kan mensen helpen, werkt mee aan betere zorg, doordat vrijwilligers hiervoor werk verzetten. Velen plukken daar de vruchten van. De een heeft meer tijd dan de ander. Als iedereen een beetje bijdraagt, dan boeken we samen vooruitgang, bijvoorbeeld om betaalbare medicijnen op de martkt te houden. Worden ook telkens nieuwe patiënten te woord gestaan om ervaringen uit te wisselen, gerust te stellen of op weg geholpen. Het is mensenwerk.

Mensen maken samen de Bijniervereniging NVACP.

Telefoonteam

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek,
bel 0800 – 6822765

Doe mee met doneren!

Doe mee met doneren aan de Bijniervereninging NVACP!

Elk bedrag is welkom!

Medisch Adviescollege

Het Medisch Adviescollege bestaat uit een aantal ervaren endocrinologen en een apotheker. Zij hebben een belangrijke rol en geven gevraagd en ongevraagd advies over medische zaken en publicaties van de vereniging. Bestuur en leden van de vereniging zijn zeer verheugd dat deze artsen niet alleen het voor ons noodzakelijke advies geven, maar dat doen op een inspirerende wijze die duidelijk aangeeft dat zij betrokken zijn bij het wel en wee van de vereniging én van de patiënt.

Medische Adviseurs

• Prof. dr. A.M. Pereira Arias, Internist/Endocrinoloog, LUMC Leiden
  • Dr. H.L. Claahsen – v.d. Grinten, Kinderarts – Endocrinoloog, RadboudUMC Nijmegen
  • Emeritus Prof. dr. J.W.M. Lenders, Vasculaire en Interne Geneeskunde, Radboudumc Nijmegen