Geacht lid,

2018 is een heel bijzonder jaar voor ons. Uw Bijniervereniging NVACP bestaat dan 30 jaar.
Dit gaan we natuurlijk vieren!

Daarom nodigen wij u uit voor een bijzonder congres op 15 september 2018.

Dit congres zal worden geopend met de felicitaties door Mr. Drs. Bruno Bruins, Minister voor Medische Zorg en Sport.
Als dagvoorzitter mogen we Marc de Hond aan u voorstellen.
Marc de Hond is bekend van o.a. tv en theater en ambassadeur voor mensen met een chronische aandoening.

Omdat u de belangrijkste persoon bent voor de Bijniervereniging NVACP, is het congres niet compleet zonder uw aanwezigheid.
Kom dit met ons vieren!

Het gaat goed met de Bijniervereniging NVACP. In 2018 bestaan we 30 jaar, mogen we nog steeds nieuwe leden begroeten en hebben we een nieuwe website voor u kunnen realiseren.

Daarom horen we graag of u erbij kunt zijn. U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden.

Korte historie Bijniervereniging NVACP:

• De NVAP werd op 30 januari 1988 opgericht. (Nederlandse Vereniging van Addison Patiënten).
  • De NVAP startte met 63 leden waarvan er 30 nu nog steeds lid zijn!
  • Vanaf 1992 worden ook de belangen behartigd voor patiënten met het syndroom van Cushing en daarom werd de naam van de vereniging in 1995 gewijzigd in NVACP.
  • Om voor mensen met alle vormen van bijnierziekten en hun partners een toevlucht te kunnen zijn is in 2011 de naam van de NVACP gewijzigd in Bijniervereninging NVACP.
  • De Bijniervereniging NVACP is er nu voor iedereen met: Bijnierschorsinsufficiëntie (Addison), hypofysaire Cushing, bijnier Cushing, AGS, primaire hyperaldosteronisme, syndroom van Conn, Feochromocytoom en Bijnierschorskanker.
  • Samen met BijnierNET is voor al die verschillende aandoeningen informatie ontwikkeld. Teksten, animaties, Infographics, minidocu’s en dit alles is bereikbaar op de website www.bijniervereniging-nvacp.nl of op www.bijniernet.nl

Dit bijzondere congres vindt plaats in hotel: Hilton Royal Parc Soestduinen.

Sluit Menu

Winkelmand