Goede zorg voor mensen met een Bijnieraandoening.

Regionale bijeenkomst “Goede zorg voor mensen met een bijnieraandoening”

Het ziekenhuis Bernhoven te Uden, de Bijniervereniging NVACP en BijnierNET organiseren gezamenlijk een regionale bijeenkomst over:

‘Goede zorg voor mensen met een bijnieraandoening’.

Woensdagavond 4 september van 18:45 – 21:15

Het bijnierteam vertelt over zijn/haar werk aan de hand van de kwaliteitsstandaard bijnieraandoeningen.

Woensdagavond 4 september van 18:45 – 21:15

• 18:45 – 19:15 uur – Ontvangst en inloop
  • 19:15 – 20:15 uur – Presentatie over bijnierschorsinsufficiëntie door Engelien Geerdink, internist-endocrinoloog
  • Pauze – Tijdens de pauze wordt er een demonstratie gegeven over hoe u een noodinjectie moet klaar maken.
  • 20:45 – 21:15 uur – Presentatie over de Kwaliteitsstandaard Bijnieraandoeningen door Johan Beun, coördinator BijnierNET

De bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant op de eerste etage. Voor bewegwijzering wordt gezorgd.

Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 120 mensen deelnemen. De mensen die behandeld worden in het Bernhoven ziekenhuis rechtstreeks ontvangen een uitnodiging. Mensen die in andere ziekenhuizen behandeld worden zijn ook welkom op deze avond.

Links:

Animaties met uitleg over bijnieraandoeningen

Naar de animaties

Stressinstructies

Naar de stressinstructies

Infographics

Naar de infographics

BijnierApp

Download BijnierApp

Dossier om te checken of er leveringsproblemen bekend zijn

Naar Dossier leveringsproblemen

Sluit Menu