Deelname enquête: Denk mee voor Endo-ERN

• Lotgenoten contact dagen
  • Medisch congres

Voor maar € 37,50 per jaar

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, neemt de Bijniervereniging NVACP deel aan het Europese netwerk van artsen en patiënten: het ENDO-ERN netwerk. Hierin werken Europese artsen en patiënten samen om de zorg voor endocrinologische patiënten te verbeteren.

Op dit moment wordt Europa-breed in kaart gebracht welke onderwerpen de voorkeur genieten om medisch wetenschappelijk onderzocht te gaan worden.

Het bestuur van de Bijniervereniging NVACP vraagt u om met hun mee te denken door het invullen van een kleine vragenlijst. U vindt de vragenlijst via onderstaande link. De oorspronkelijke tekst is in het Engels, maar u kunt rechts op de pagina ‘Nederlands’ selecteren en dan verschijnen de vragen in het Nederlands.

Namens het bestuur alvast bedankt voor het meedenken over dit belangrijke onderwerp.

ut mattis leo. vel, at Phasellus risus consectetur ut ipsum elit.