35 jarig jubileum congres van 27 mei groot succes

WORD LID

Bij het Lidmaatschap:

  • Bijniermagazine
  • Welkomstpakket
  • Forum
  • Lotgenoten contact dagen
  • Medisch congres

Voor maar € 37,50 per jaar

Zaterdag 27 mei 2023 hebben is er een feestelijk medisch congres geweest.  We zijn blij met de grote opkomst van leden en ondersteunende vrijwillgers. Daarmee mag het congres een groot succes worden genoemd. Vanwege ons 35 jarig jubileum was er een aangepast uitgebreid programma. 

Als eerste was een interessante lezing van Dr, Goof Schep, sportarts over sporten bij ziekte.
Daarna gaven achtereenvolgens Jan Benedictus van PGO een presentatie over een persoonlijke gezondheidsomgeving en Tim Schoenmaker van Medexpert een presentatie over een PGO app (medmij).
Margriet Alkemade van de appo apotheek legde de voordelen uit van een landelijke apotheek gespecialiseerd in bijniermedicatie. 

Tijdens de lunch was er uitgebreid tijd voor lotgenotencontact.
De Feo en PHA/conn groep werd begeleid door Prof. Dr. Henri Timmers.  De andere lotgenotencontactgroepen werden begeleid door actieve vrijwilligers van de NVACP.
Ook voor de spuitinstructie was weer veel belangstelling. Meer dan 60 leden zijn langs geweest bij onze verpleegkundige van dienst, Els Rutten.  

Na de lunch was het tijd voor prof. Dr. Henri Timmers. Dr. Timmers beantwoordde vragen vanuit de leden en deed dit uitgebreidt. Er was tijd tekort.  

De  ludieke theathershow van Angelique Dorresteyn sloot deze lange dag af. We moesten actief meedoen, zowel lichamelijk als mentaal. Een mooie afsluiting van een prachtige dag.  

Gauw zullen we de presentaties van de deelnemers presenteren op de site en de geluidsopname van de dag zult u gauw terug kunnen vinden op het Forum.

Namens het gehele bestuur wordt iedereen, maar vooral de aanwezige leden bedankt voor deze mooie dag.