MEDISCH CONGRES VERZET I.V.M. CORONACRISIS NAAR 2021 *** A.L.V. GAAT WEL DOOR ***

Date(s) - 03/10/2020

DoubleTree Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6 3768 MN, Soestduinen

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

MEDISCH CONGRES VERZET I.V.M. CORONACRISIS NAAR 2021

Beste leden van Bijniervereniging NVACP,

Het bestuur van onze vereniging heeft een vervelende beslissing moeten nemen, maar ook één die u allen kunt begrijpen.
Door de coronamaatregelen wordt het erg kostbaar om een medisch congres te organiseren omdat we rekening moeten houden met de 1½ meter afstand.
Dat zou qua zaalhuur e.d. uitkomen op 2 x zoveel kosten!

Helaas moeten we u dus laten weten dat er dit jaar geen medisch congres gehouden wordt. Wel kunnen we de Algemene Ledenvergadering (ALV) laten plaatsvinden.
In 2021 hopen wij het medisch congres wel te laten plaatsvinden: de optie is 22 of 29 mei. Noteer deze data alvast in uw agenda!

U bent 3 oktober welkom in DoubleTree Royal Parc Soestduinen vanaf 10:00 uur: er staat koffie/thee met iets lekkers voor u klaar.
Om 10:30 uur begint de ALV en deze zal duren tot 12:00 uur.

Wij hebben gezorgd dat u met een lunchpakket naar huis gaat! Er kan uiteraard rekening gehouden worden met dieetwensen.
Ook zorgen wij ervoor dat – indien nodig – een pendelbusje klaar staat bij Station Amersfoort aan de kant van de uitgang van het station
aan de Barchman Wuytierslaan. Het pendelbusje vertrekt om 9:45 uur van het station.

In het inschrijfformulier kunt u uw voorkeuren aangeven.
We hopen dat er toch veel leden zijn die de ALV bezoeken en zullen er alles aan doen om dit zo veilig mogelijk te faciliteren. Aanmelden kan op de website
via: bijniervereniging-nvacp.nl/inschrijven-algemene-ledenvergadering.
Wij verzoeken u vriendelijk zich aan te melden uiterlijk 19 september 2020!

We zien u graag op 3 oktober 2020 in Soestduinen!
Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Bijniervereniging NVACP (Bas, Karin en Marijke).