Help de kennis van Diabetes Insipidus in de medische wereld te vergroten.

WORD LID

Bij het Lidmaatschap:

  • Bijniermagazine
  • Welkomstpakket
  • Forum
  • Lotgenoten contact dagen
  • Medisch congres

Voor maar € 37,50 per jaar

Help de kennis van Diabetes Insipidus in de medische wereld te vergroten door deel te nemen aan deze korte anonieme enquête van vijf minuten.

Een internationaal team van onderzoekers zal de patiëntgegevens verzamelen om artsen en patiënten kennis te vergaren over Diabetes Insipidus en hoe het medicijn desmopressine veilig kan worden gebruikt. De resultaten worden samengevat in meerdere publicaties en op de webpagina van: Pituitaryworldnews.org 

Als u of uw kind Centrale Diabetes Insipidus heeft, nodigen de onderzoekers u graag uit om deel te nemen. Uw inbreng is van onschatbare waarde. Gebruik onderstaande link om de enquête in te vullen:

Over het onderzoek: De DImond-enquête beoordeelt de kenmerken van patiënten met centrale Diabetes Insipidus (DI) van diagnose tot behandeling van de aandoening.

Diabetes Insipidus is een aandoening die wordt gekenmerkt door grote hoeveelheden ongeconcentreerde urine, wat resulteert in ernstige uitdroging, tenzij er een compenserende inname van vloeistoffen is. De centrale vorm van Diabetes Insipidus is te wijten aan een tekort aan het hormoon arginine vasopressine (AVP) in de achterste hypofyse. Lees meer over de organisaties en onderzoekers

Bron: Pituitary World News.