Algemene Ledenvergadering en Medisch congres.

Het is nier meer mogelijk om in te schrijven

De Algemene Ledenvergadering en het medisch congres zal op

zaterdag 18 september 2021 plaats vinden

in het DoubleTree by Hilton Royal Parc  te Soestduinen.
Het thema van 2021 is “Kwaliteit van leven”.

Geacht lid,

In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat het ons als bestuur in 2021 niet mee gezeten heeft!

In de vorige nieuwsbrief lieten wij u weten dat we uiterlijk op 19 augustus 2021 het complete programma zouden laten weten. Helaas is dat niet gelukt. Covid-19 gooide weer roet in het eten en moest er in alle haast gezocht worden naar artsen die digitaal wilden medewerken aan het medisch congres. Dat is gelukt.

Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Van 10:00 uur tot 11:00 uur worden er twee afzonderlijke bijeenkomsten gehouden worden: Dr. Hedi Claahsen en Dr. Allon van Uitert houden respectievelijk over “Transitie van de zorg van kind naar volwassen” en “Verbeteren van de kwaliteit van leven na kijkoperatie van de bijnier”.
  2. Van 11:00 uur tot 12:00 uur zal Dr. Alberto Pereira de volgende lezing geven ): “Addisonse crise, het beste perspectief voor patiënt en zorgverlener”.
  3. Van 12:00 uur tot 13:00 uur wordt de algemene ledenvergadering gehouden.
  4. Vanaf 13:00 uur tot 15:30 uur zal er voor leden en hun mantelzorgers die fysiek aanwezig zijn een lunch worden geserveerd met aansluitend de mogelijkheid tot lotgenotencontact! Om u in te schrijven voor het congres staat op onze website www.bijniervereniging-nvacp.nl  het inschrijfformulier. Geef u op voor dit congres en de lezingen.

Dit bijzondere medisch congres vind plaats in het hotel Hilton Royal Parc Soestduinen. Helaas zal er vanwege Covid-19 geen pendelbus rijden van het station Amersfoort naar het Hilton.

Namens het bestuur,

Marijke Simon