Bijnierschorsinsufficiëntie beschreven in “Mijn gezondheidsgids.

WORD LID

Bij het Lidmaatschap:

  • Bijniermagazine
  • Welkomstpakket
  • Forum
  • Lotgenoten contact dagen
  • Medisch congres

Voor maar € 37,50 per jaar

Mijn Gezondheidsgids is een crossmediaal magazine dat informeert en inspireert over de trends en ontwikkelingen in de zorg. Het is onze missie om mensen te activeren die zorg verlenen én nodig hebben, ziektebeelden onder de aandacht te brengen en lotgenoten te verbinden. Kortom: om hét platform te zijn voor deskundigen en patiënten van uiteenlopende ziektebeelden en zorgkwesties

Elke uitgave bevat expertinterviews, wetenschappelijke artikelen, opiniestukken en patiëntverhalen, onderverdeeld in minimaal drie katernen waarin de redactie een aantal actuele thema’s uitdiept. Het magazine verschijnt 11 keer per jaar bij de Arts&Auto in een oplage van 30.000 exemplaren.
Via het online verlengstuk mijngezondheidsgids.nl houden we de lezer dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en versturen we twee keer per week een nieuwsbrief aan circa 8000 leden. De boodschap is tenslotte 3x zo sterk als je print én online inzet.

Bijnierschorsinsufficiëntie in Mijn Gezondheidsgids

Vanaf heden is er een item over Bijnierschorsinsufficiëntie in Mijn Gezondheidsgids verschenen waardoor onze aandoening onder de aandacht wordt gebracht van bovengenoemde doelgroepen.

Bron: MijnGezondsheidsgids.nl